Cougar Town-actrice Courteney Cox gescheiden

Courteney Cox gaat scheiden van haar man David Arquette. Het koppel, die elkaar ontmoette op de set van Scream in 1996, gaan als goede vrienden uit elkaar. Zal ze nu het leven uit Cougar Town gaan overnemen?

Cox werd in één klap beroemd toen ze Monica in de serie Friends ging spelen. Momenteel speelt ze in Cougar Town. Arquette is de uitvoerend producent van die show.

Cougar Town
In Cougar Town speelt Cox een pas gescheiden vrouw die gaat daten met jongere mannen. Wie weet stapt ze in de voetsporen van Jules Cobb, haar personage in Cougar Town.

De 46-jarige Cox en 39-jarige Arquette trouwen drie jaar nadat ze elkaar ontmoette op de set van Scream. Een vierde Scream-film is al opgenomen met de twee acteurs. Deze moet volgend jaar uitkomen.

Proefscheiding
"We willen onszelf en de kwaliteiten die nodig zijn voor een huwelijk beter leren begrijpen", staat in een verklaring die het tweetal uitgaf. Zelf spreken ze van een 'proefscheiding'. "We blijven beste vrienden en verantwoordelijke ouders voor onze dochter en we houden nog steeds heel veel van elkaar", aldus het inmiddels gescheiden acteurkoppel.

Reageren