CQC krijgt vervolg

Goed nieuws voor CQC-fans: de zwarte pakken-invasie is voorlopig nog niet voorbij. Het 'actualiteitenprogramma' van Beau van Ervan Dorens gaat namelijk door in 2010.

En dat is op zijn minst opmerkelijk te noemen; de kijkcijfers van het eerste seizoen waren immers niet altijd om over naar huis te schrijven.

Halveren
De wekelijkse nieuwsshow was de allereerste uitdaging van Beau bij de SBS-groep. Na de eerste aflevering halveerden de CQC-cijfers echter van 263.000 naar 121.000 kijkers.

Tijdstip
Het programma werd vervolgens verplaatst naar een later tijdstip, waardoor de kijkcijfers weer wat aantrokken. Naar de laatste aflevering van het eerste seizoen keken 235.000 mensen.

Tevreden
Ondanks de tegenslagen is programmaleider Alphons Martens tevreden. "We waren nagenoeg elke week in het nieuws en hebben in een relatief korte tijd een grote fanclub opgebouwd. Ik ga ervan uit dat CQC dit voorjaar door een nog groter publiek zal worden omarmd."

Oudjaar
Voordat het nieuwe seizoen begint, blikken de heren van CQC terug op het afgelopen jaar. Op oudejaarsavond zendt Veronica CQC: Dwars door 2009 uit, waarin de leukste, grappigste en opvallendste momenten van het eerste seizoen voorbij komen.

Reageren