Crisisavond op RTL4 met Martijn Krabbé en John Williams

27 Augustus 2013 15:54 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De dinsdagavond van RTL4 staat de komende tijd in het teken van de crisis. Vanavond beginnen de programma's Uitstel van Executie en Een Dubbeltje Op Z'n Kant weer.

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

De financiële crisis is nog steeds niet voorbij. Meer en meer gezinnen beginnen dat nu te voelen. In Uitstel van Executie worden families geholpen, die de hypotheek niet meer kunnen betalen. Ze lopen zo achter met de betaling dat hun huis geveild dreigt te worden.

Martijn Krabbé

Dat betekent dat de gezinnen een grote schuld boven het hoofd hangt. Bij een veiling brengt een huis altijd veel minder op dan op de gewone markt, hoe slecht die er op het moment ook voorstaat.

Martijn Krabbé maakt met de families een plan van aanpak. Het huis kunnen ze niet houden, maar ze kunnen het wel opknappen. Er wordt flink geverfd, geklust en schoon­gemaakt. Ook aan nieuwe woonruimte wordt gewerkt.

Een Dubbeltje Op Z'n Kant

Na Uitstel van Executie is het op Crisis Dinsdag van RTL 4 tijd voor John Williams’ besparingstips in Een Dubbeltje Op Z’n Kant. En besparen is geen overbodige luxe voor miljoenen Nederlanders die er moeite mee hebben om hun rekeningen te betalen. Het is vaak lastig om een betalingsachterstand weg te werken.

John Williams

In Een Dubbeltje Op Z’n Kant geeft John samen met Annemarie van Gaal gezinnen advies die het zwaar hebben. In deze aflevering gaan ze op bezoek bij de 32-jarige Flor-Alba en de 44-jarige Henk. Ze hebben al vanaf het begin van hun relatie geldproblemen en zitten nu met ruim 39.000 euro schuld.

Henk sluit zich alleen volkomen af van alle financiële ellende, tot grote ergernis van Flor-Alba. Het is onduidelijk of Henk zijn baan kan houden en ze moeten aan hun gezin denken. Flor-Alba is bang dat ze binnenkort met drie kinderen op straat komt te staan. Er moet dus iets gebeuren. Kunnen John en zijn team de relatie en de situatie nog redden?

Meer over