CSI: New York op weg naar het einde

Nog acht afleveringen en dan is het ‘gedaan’ met Mac Taylor en zijn collega’s van CSI: New York. Tocht komt er een mooi einde voor Taylor.

CSI: New York had het laatste jaar te kampen met iets tegenvallende kijkcijfers en dus besloot zender CBS de stekker uit de serie te trekken. Vorig jaar werd CSI: Miami al geschrapt en dus is het originele CSI - dat zich afspeelt in Las Vegas - de enige overlevende van het stel; die serie begint in de herfst aan haar veertiende seizoen.

Nog maar 8 keer kijkplezier

Dit betekent dat we nog maar acht afleveringen te gaan hebben met het forensische onderzoeksteam onder leiding van Mac (Gary Sinise). Enige troost: al vóór bekend werd dat CSI: New York zou stoppen, liet Sinise weten dat seizoen 9 een mooie afsluiting zou zijn voor de serie. En dan met name voor zijn eigen personage. Mac heeft de liefde gevonden en is eindelijk weer gelukkig.

Vanavond in CSI: New York

In de aflevering van vanavond is de eigenaar van een illegale kroeg minder gelukkig; hij is vermoord. Laboratoriumtechnicus Adam (op foto met Mac) heeft andere zaken aan zijn hoofd; hij gaat op bezoek bij zijn vader die aan alzheimer lijdt.

Reageren