Dames dagelijks In De Dop

De realityserie Dames In De Dop krijgt een dagelijkse versie bij RTL 5. De nieuwe reeks is vanaf maandag 7 maart op werkdagen in de vooravond te volgen.

In Dames In De Dop wordt een groep onaangepaste, losgeslagen meiden in tien weken tijd omgetoverd tot op en top ladies.

De meiden hebben geen enkel benul van etiquette en omgangsvormen en feesten er in hun dagelijkse leven op los. Werken is er vaak niet bij, ze versieren jongens bij de vleet en drinken grote hoeveelheden alcohol - met alle gevolgen van dien. 

Leven beteren
Maar nu willen de meiden afscheid nemen van hun ongeremde gedrag en een serieuze poging ondernemen om iets van hun leven te maken. De meiden betrekken het Dames In De Dop-internaat, waar zij een aantal weken verblijven.

Onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docenten worden zij bijgespijkerd op het gebied van waarden en normen, algemene kennis en persoonlijke presentatie. Van Eekelen is bekend van eerdere reeksen van DIDD en gespecialiseerd in persoonlijke presentatie, etiquette en omgangsvormen. Naast het strenge lesprogramma runnen de meiden in hun vrije tijd samen het huishouden.

Afvalrace
Niet iedereen kan zich staande houden. Wekelijks doen de ‘dames in de dop’ examen en valt een meisje af. Degene die de grootste transformatie tot dame heeft ondergaan en heeft bewezen echt iets van haar leven te willen maken, verdient de hoofdprijs: een baan, een auto én een geldbedrag van €15.000.

(Foto: oud seizoen Dames In De Dop.)

Dames In De Dop is vanaf maandag 7 maart iedere werkdag op werkdagen tussen 20.00 en 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Reageren