Daniël Boissevain valt af in Wie Is De Mol?

Acteur Daniël Boissevain had een vrijstelling gewonnen en stond voor zijn gevoel al met één been in de finale, tot een rood scherm een einde maakte aan zijn Wie Is De Mol?-avontuur.

Afvallen bij Wie Is De Mol? is voor geen enkele kandidaat leuk, maar de eliminatie van Daniël was extra zuur omdat hij juist in deze aflevering van onschatbare waarde bleek.

Het scherm kleurde rood

Als enige kandidaat stond hij er bij stil dat de mysterieuze kokers wellicht niet-ontwikkelde foto's konden bevatten en hij kreeg gelijk. Tijdens het gevecht om de vrijstelling lukte het hem als eerste de partjes bij elkaar te zoeken en hij slaagde er daarna ook nog eens in zijn vrijstelling te verdedigen. Toch kleurde zijn scherm rood. 

Helemaal fantastisch

Desondanks kijkt de acteur met positieve gevoelens terug op zijn Wie Is De Mol?-avontuur: „Ik vond het helemaal fantastisch, had het voor geen goud willen missen en ben superblij dat ik dit heb mee mogen maken."

En toen waren er nog vier

Met het vertrek van Daniël is de poule gekrompen tot drie kandidaten én de mol. Carolien, Paulien, Zarayda en Kees Tol gaan op weg naar de finale van Wie Is De Mol?

 

Reageren