Danny de Munk baalt van eerdere stop The Sing-Off

Danny de Munk vindt het jammer dat SBS 6 zijn programma The Sing-Off twee weken eerder van de televisie haalt. Het amusementsprogramma scoorde alleen in de eerste week boven de miljoen kijkers. Afgelopen weekend trok de show slechts 418.000 kijkers en dat is voor een zaterdagavondprogramma (op prime time) een erg slecht resultaat.

Danny baalt er stevig van dat The Sing-Off niet lekker loopt, maar begrijpt de beslissing van SBS: "Dit was natuurlijk wel mijn presentatiedebuut", vertelt hij in De Telegraaf. "Toch laat ik me hierdoor niet kisten."

Te Amerikaans

De presentator vindt het moeilijk om te zeggen waarom de show na een goede eerste week niet meer voldoende kijkers weet te trekken. "Misschien was het programma te Amerikaans van opzet, misschien hadden we er later mee moeten beginnen, eerlijk gezegd: ik weet het niet."

Nieuwe kans

Ondanks het uitblijvende succes The Sing-Off kan Danny dit goed relativeren en gelukkig heeft SBS nog steeds grote plannen met hem.

"Ik houd me vooral vast aan wat ik wel heb: een prachtig, gezond en fijn gezin. Uiteindelijk draait het voor mij daarom. En verder richt ik me op het nieuwe programma dat ik op dit moment voor SBS 6 aan het maken ben. Nieuwe ronde, nieuwe kansen."

De finale van The Sing-Off is niet meer op 30, maar 16 april te zien.

Lees ook: The Sing-Off afgeknepen door dramatische kijkcijfers

Reageren