Danny de Munk gaat op zoek naar geluk

Wij zouden behoorlijk gelukkig worden, als we voor een tv-programma met het hele gezin naar Bali mochten. Danny de Munk (foto) kreeg een uitnodiging van de Tros om met vrouw en kinderen op het Indonesische eiland te vertellen wat geluk voor hen betekent.

De familie had nog nooit een stap buiten Europa gezet, dus de cultuurschok was groot. Daarna kon Op zoek naar geluk beginnen.

Therapie
Jenny blijkt te leven met angsten waar ze vanaf wil en Danny kan wel wat advies gebruiken over ouder worden. Om hen op weg te helpen leren Jenny en de kids te mediteren en krijgt Danny een behandeling met een bananenblad…

Gedateerd
Op zoek naar geluk is gemaakt door Nada van Nie, die het idee kreeg na het lezen van de bestseller Eten, bidden, beminnen, die zich grotendeels op Bali afspeelt. Ze regisseerde eerder de real-lifesoap Danny en Jenny gaan verhuizen. Op zoek naar geluk is een jaar geleden al opgenomen en dus kunnen sommige uitspraken wat gedateerd zijn. Zo had Danny zijn presentatie-debuut met The sing-off nog niet gemaakt.

Dit programma is inmiddels uitgezonden. Hieronder kun je de uitzending bekijken.

Reageren