Danny de Munk legt ruzies bij

Danny de Munk gaat langlopende ruzies tussen familieleden en vrienden proberen bij te leggen in het nieuwe programma Zand erover.

Soms is een klein misverstand of een uit de hand gelopen discussie reden voor een jarenlange breuk in een warme familie of een hechte vriendengroep. Niet alleen de ruziemakers zelf, maar ook de mensen om hen heen lijden onder de gevolgen van de ruzie.

Met hart en ziel
In Zand erover grijpen de betrokkenen in en proberen te bemiddelen in vaak schrijnende situaties. Danny de Munk doet er alles aan om de ruziemakers dichterbij elkaar te brengen. De presentator heeft veel zin in het programma, dat enigszins doet denken aan Het Familiediner van de EO. "Dit programma is mij op het lijf geschreven. Het is zonde als dagen maanden worden en maanden in jaren veranderen, terwijl er samen ook nog zoveel moois te beleven valt. Ik zal mij met hart en ziel inzetten voor de mensen in Zand erover."

Opgeven
Zand erover is later dit jaar bij SBS 6 te zien. Mensen die graag vrienden of familieleden willen verzoenen, kunnen zich opgeven via zanderover@sbs.nl. Meer informatie is te vinden op www.sbs6.nl/zanderover.

Reageren