Danny de Munk uitgeschakeld

Danny de Munk zal zaterdag niet te zien zijn in de finale van het SBS 6-programma The Sing-Off. De zanger en presentator kwam zondagochtend ongelukkig ten val in de badkamer en liep daarbij een hersenschudding en een hoofdwond op.

Dat laat Shownieuws weten. De dokter heeft Danny een week rust voorgeschreven, wat betekent dat hij de finale zaterdag aan zich voorbij moet laten gaan. Tooske Ragas zal de presentatie in haar eentje voor haar rekening moeten nemen. 

Plas bloed
Danny was al enigszins verzwakt vanwege een griepje. Toen hij vanuit zijn bed naar de badkamer liep, werd het zwart voor zijn ogen en maakte hij een ongelukkige val. Toen zijn vrouw Jenny hem aantrof, schrok ze zich te pletter, zo vertelt ze tegen De Telegraaf. "Ik trof hem aan in een plas bloed. Danny ademde heel zwaar. Ik dacht dat hij doodging", zegt ze.

Harde bonk
"Ik lag in bed en hoorde opeens een harde bonk. Ik voelde naast me, maar daar was geen Danny. Ik ging gauw naar de badkamer en daar zag ik hem in het bloed liggen. Het was vreselijk." Gelukkig houdt Danny naast een lelijke jaap in zijn haargrens niets blijvends over aan de ongelukkige valpartij.

Pechvogel
Het is de tweede keer in korte tijd dat de zanger pas op de plaats moet maken door een verwonding. In februari raakte hij nog geblesseerd tijdens een repetitie van Sterren dansen op het ijs.

Reageren