Danny de Munk weg bij SBS 6

De samenwerking tussen Danny de Munk en SBS 6 lijkt voorbij. De zanger vertelde tijdens de SBS-najaarspresentatie dat zijn contract is afgelopen.

Zanger Danny de Munk werd vorig jaar binnengehaald bij SBS 6 om als presentator aan de slag te gaan.

Maar nadat zijn tv-shows The sing off en Zand erover jammerlijk flopten, is de samenwerking tussen Danny en SBS over. 

Tijdens de najaarspresentatie van SBS 6 deed Danny niet moeilijk over de huidige situatie:"Als ze mij vragen of mijn contract is afgelopen, zeg ik heel eerlijk: ‘Ja, dat is zo.’ Waarom zou ik dat niet durven zeggen?” 

Tooske
Danny is niet de enige SBS-6 ster die minder werk krijg. Zo vertelde Tooske Ragas, die de kijkcijfers voor haar trouwprogramma Moet je me niet wat vragen? per aflevering zag kelderen, dat ze nog niet weet wat haar te wachten staat.

"Ik weet nog weinig. Ik weet dat ik weer een live-uitzending ga maken met oud en nieuw. En voor het voorjaar weet ik nog niet veel."

Henkjan Smits
Ook Henkjan Smits zit op de reservebank sinds Het beste idee van Nederland door Beau van Erven Dorens werd overgenomen en zijn eigen show Het zullen je ouders maar zijn ook geen vervolg krijgt.

Maar Henkjan bekijkt de situatie positief. Zo vertelt hij in Boulevard "Het is voor mij nieuw om pas op de plaats te moeten maken, maar het is wel heel erg verhelderend. Maar ik heb vorig jaar pas bijgetekend voor vier jaar, dus voorlopig zijn jullie nog niet van mij af."

Reageren