Danny Ghosen van PowNews mishandeld door Angolese diplomaten

PowNews-verslaggever Danny Ghosen sprak Angolese diplomaten aan op hun asociale parkeergewoonten en kreeg flinke klappen in zijn gezicht.

Ghosen werd tegen de grond gewerkt en moest na afloop zelfs naar het ziekenhuis. Hij kreeg de klappen op de Lange Poten in Den Haag waar hij Angolese diplomaten aansprak die hun vier Jaguars fout geparkeerd hadden. Na afloop van de matpartij zat een tand zat los, had Danny pijn aan zijn oor en kaak en bloedde hij. PowNews is al een tijdje bezig met een kruistocht tegen diplomaten die hun auto overal neerzetten en daar zonder boete mee weg komen omdat ze onschendbaar zijn.

Duw- en trekwerk

De afgelopen weken kreeg Danny al meerdere malen te maken met duw- en trekwerk door diplomaten en door werknemers van Parkeerbeheer die hun wagens ook overal stallen waar het niet mag. Maar zo veel geweld als nu zag Danny nog niet eerder tegen zich gebruikt.

Aangifte

De diplomaten gingen er na de beukpartij vandoor, Danny deed aangifte van mishandeling maar daar heeft PowNed-voorzitter Dominique Weesie geen hoge verwachtingen van gezien de onschendbaarheid van de diplomaten.

Reageren