Danny Nelissen geeft interview over dopinggebruik

Wielrencommentator Danny Nelissen bekende afgelopen week net als Lance Armstrong van de epo te hebben gesnoept. Wilfred Genee legt hem vanavond in een interview het vuur aan de schenen. 

Wilfred Genee sprak gisteravond uitgebreid met Nelissen over diens dopinggebruik. Nelissen is al twee jaar de vaste analist van Tour de Jour en ook daar werd hem regelmatig gevraagd of hij zelf doping had gebruikt. Nelissen ontkende keer op keer. 

Geloofwaardigheid

Volgens de programmadirecteur van RTL 7, Marco Louwerens, is het dan ook een stevig gesprek geworden. „Al in het begin hebben Wilfred en Danny een aanvaring als het om geloofwaardigheid gaat. Maar Danny maakt schoon schip. Hij legt uit waarom hij doping gebruikte, wie daarbij betrokken waren van de Rabobank-ploeg en waarom hij hier nu mee naar buiten treedt.” Na afloop praten een aantal wielerdeskundigen na over het gevolg van de bekentenis. 

Het gesprek tussen Genee en Nelissen is om 22.00 uur als extra uitzending te zien bij RTL 7. Hierdoor wijzigt de programmering. 

 

Reageren