Dansende sterren

In een nieuwe reeks Dancing with the Stars maken presentatoren Beau van Erven Dorens en Lieke van Lexmond de dansvloer vrij voor Nicolette van Dam en Niels, Idols' Nathalie en Peter, (Lange) Frans en Marleen, Manon Thomas en Omar, Mari van de Ven en Denise, Ursel de Geer en Lena en Jamai Lohman en Gwyneth.

Ook GTST-acteur Emiel Sandtke en zijn danspartner Dylana begonnen twee weken geleden aan het dansavontuur. Zij moesten na de eerste liveshow al afscheid nemen. En dat betreurde Emiel enorm. Een ander bekend GTST-gezicht was Gigi Ravelli die samen met Ewoud op de dansvloer schitterde. Zij verliet na de tweede liveshow het programma. Misschien was het toch net iets te veel GTST voor de kijker.

Erg variërend zijn de dansende sterren dit seizoen niet; twee kandidaten kennen een GTST-achtergrond, waar presentatrice Lieke zelf ook onder valt, en weer twee andere kandidaten kennen een Idols-achtergrond: Nathalie en Jamai. Was de nu moderne versie van DWTS niet aantrekkelijk genoeg voor de BN'ers?

Opmerkelijk vind ik dit nieuwe moderne jasje wel. De sterren dragen geen professionele danspakjes meer, maar dragen nu gewoon een stoere jeans of een legging met een mooie top erop. En met het komen te vervallen van presentatoren Ron Brandsteder en Sylvana Simons is wat mij betreft het stoffige imago van DWTS verdwenen.

Lieke en Beau weten een frisse draai aan het programma te geven en met de nieuwe samenstelling van juryleden, waaronder danseres én danscoach Julie Fryer, is de vrijdagavond van RTL 4 één groot feest!

Reageren