Danswonder bij Britain's got talent

Britain's got talent flikt het weer! Na Susan Boyle, Shaheen Jafargholi en stripper Fabia Cerra is er weer een kandidaat die veel opzien baart. Deze keer gaat de eer naar de Griekse restauranteigenaar (en danser!) Dimitrios en zijn twaalfjarige zoon Lagi.

Het duo verraste vriend en vijand met hun hilarische ode aan Michael 'Lord of the Dance' Flatley. Met blote bast en getooid met een opvallend blonde pruik maakte vader en zoon veel indruk. Het publiek ging al snel massaal staan om de gedurfde act toe te juichen.

Pruik
Maar ook de jury was zag het wel zitten met Dimitrios en Lagi. Jurylid Pierce Morgan zette zelfs een van de pruiken (het duo gooide hun hoofddeksels aan het einde van hun dans de zaal in) op.

Unaniem door
Ook Simon Cowell was enthousisast. "Mag ik zeggen dat jullie mijn favoriete dansact OOIT zijn? Je kunt zien dat jullie erg close zijn. Dat is mooi." De andere twee juryleden waren ook lovend en dus mogen danswonders Dimitrios en Lagi unaniem door naar de volgende ronde. Op de redactie kijken wij in ieder geval nu al uit naar hun nieuwe dans.

Bekijk het optreden van Dimitrios en Lagi:


Is de embed-optie afgesloten? Kijk de video dan hier terug.

Extra:
-->
Lees ook: Verrassende ster: Susan Boyle
--> Susan Boyle blijft hot
--> En: Wie is Susan Boyle nou eigenlijk?
--> En kijk ook eens naar: Striptease in Britain's got talent.

Wat vind jij van Dimitrios en Lagi? Reageer!

Reageren