Daphne Bunskoek mag niet verder met tv-programma Volgende Week

Daphne Bunskoek kreeg dit seizoen haar tv-comeback bij RTL 4 met de zaterdagavondshow Volgende Week, maar haar moment of fame was van korte duur. De zender gaat niet door met haar programma.

Programmadirecteur Erland Galjaard meldt aan RTL Boulevard: “Ik vind dat Volgende Week wel potentie heeft. Maar ik heb momenteel heel veel keuze voor shows op dat tijdstip." Galjaard doelt hiermee op De Grote Improvisatieshow, Echt Waar? en Wat Vindt Nederland?

Format

Volgende Week is de tegenhanger van Dit Was Het Nieuws. Bunskoek werd bijgestaan door Peter Heerschop, Viggo Waas, Richard Groenendijk en Carolien Borgers. De cabaretiers bespraken elke week onder Daphnes leiding hoe het nieuws van de komende week eruit zou zien.

Nieuwe programma's

Erland Galjaard geeft aan niet alleen maar met bestaande titels door te willen, hij vindt nieuwe programma’s ook belangrijk. “Dat gebeurt nu met Zaterdagavondjurk. Dan ligt er nog een format van Paul de Leeuw klaar, Roodkapje. En in het najaar gaan we een late night show met Gordon doen.”

Volgende Week trok ongeveer 1 miljoen kijkers per aflevering, wat absoluut niet slecht is. Televizier sprak met Daphne aan de start van haar programma.

Reageren