Daphne Bunskoek stopt met RTL Boulevard

Daphne Bunskoek verlaat RTL Nederland. Vrijdag 6 juni is haar laatste dag bij RTL boulevard.

Een complete verrassing is het natuurlijk niet. Al maanden gonsde het van de geruchten dat Daphne Bunskoek na dit seizoen zou stoppen met RTL boulevard.

Nieuwe werkgever
Maar nu is dan echt de kogel door de kerk: Daphne verlengt haar contract met RTL Nederland niet en gaat op zoek naar een nieuwe werkgever. Wellicht heeft ze die al gevonden, maar het is nog niet bekend gemaakt welke zender de brunette in de armen mag sluiten.

Vroeger vrij
Daphnes vertrek bij RTL Nederland houdt direct in dat ze ook stopt met de presentatie van RTL boulevard. Vrijdag 6 juni is dan ook de allerlaatste keer dat ze dit entertainmentprogramma presenteert. Boulevard loopt weliswaar tot 27 juni door, maar Daphne had haar vakantie al geboekt en is eerder vrij. Op woensdag 28 mei vertelt de presentatrice in Boulevard waarom ze gaat stoppen en wat ze na dit seizoen gaat doen.

Opvolger
Over de opvolger van Daphne doet RTL 4 nog geen uitspraken. Het kán zijn dat deze binnenkort bekend wordt gemaakt, maar niets is zeker in de tv-wereld. We gaan Daphne missen!

Reageren