Daphne Deckers is verbaasd over Linda de Mol

26 april 2013 10:08 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Daphne Deckers is ontdaan over de reactie van Linda de Mol over haar afzegging voor Ik Hou van Beatrix. "Een wonderlijke gang van zaken”, aldus Deckers.

De ophef over het Koningslied is nog niet over. Nu gaat het niet meer over het lied zelf, maar over Daphne Deckers. De presentatrice zou plaatsnemen bij Ik Hou van Beatrix, een oranje getinte Ik Hou van Holland-special. Daphne heeft meegeschreven aan het koningslied en toen eerder bekend werd dat het lied teruggetrokken werd, stapte ze zelf ook uit Ik Hou van Beatrix. "Ik dacht: ze kunnen vast iemand anders vinden als ik het op tijd afzeg", aldus Daphne Deckers in RTL Boulevard.

Daphne vervangen door Britt

Nu is het lied toch niet teruggetrokken en Daphne Deckers vindt het gek dat ze vervangen is door Britt Dekker. “Moet ik dan weer naar Linda bellen… maar ze hadden al iemand anders gevraagd. Mijn manager zei: anders bellen ze jou wel weer. Maar ik heb niets meer gehoord."

Reactie van Linda de Mol

Ook is de presentatrice nogal geschrokken van de reactie van Linda de Mol. Linda vertelde dat ‘Daphne even geen zin heeft in de opnames na alle ophef rond het Koningslied.’ Daphne reageert verontwaardigd: "Het gaat alleen maar over een lied. Kritiek is goed, dat houdt je scherp en er zitten absoluut verbeterpunten in. We hebben het met z'n vijven samengesteld, op basis van inzendingen en het raamwerk dat John al had gemaakt. Niemand hoeft het mooi te vinden."

Meer over