Daphne uit de kleren

Tien jaar na haar eerste onthullende presentatie in Playboy laat Daphne Deckers zich opnieuw in evakostuum bewonderen. Deze keer in de wekelijkse glossy Grazia.

Volgens Daphne zijn dames van middelbare leeftijd helemaal hot in het wereldje: "Vroeger was je in de ogen van de modewereld op je veertigste een brontosaurus. Maar nu zie je dat deze dames met hun charisma - en oké, een beetje botox - de jonge modelletjes uit beeld vegen."

Dun-dunner-dunst
"It's a statement, you don't have to be young to be strong and sexy", vindt de Australische topfotograaf en jurylid van HNTM, Philip Riches. Daphne is het hier helemaal mee eens: "Het gaat niet om dun-dunner-dunst, maar om de beste versie van jezelf. Lekker in je vel zitten, dat is pas aantrekkelijk."

Blindstaren
Daphne is maar wat blij dat je steeds meer campagnes ziet met 'oude knarren' als Linda Evangelista, Stephanie Seymour en Christy Turlington. "Ik haal zelf meer motivatie uit het selfmade lichaam van de vijftigjarige Madonna dan uit het Bambi-lijfje van Gisele Bündchen. Vrouwen blijven zich maar blindstaren op jong en rimpelloos."

Reageren