David Duchovny's seksverslaving

16 oktober 2008 14:34 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het komt niet vaak voor dat je met recht van een acteur kunt zeggen dat een rol hem op het lijf is geschreven. Maar David Duchovny (48) maakt het cliché helemaal waar: hij is even verslaafd aan seks als Hank Moody, de romanschrijver die hij speelt in Californication.

Net als zijn personage gaat David vreemd bij het leven en gebruikt hij computers vooral om te pornosurfen. Zijn echtgenote, actrice Téa Leoni, zette hem de afgelopen zomer voor het blok: afkicken of scheiden. David koos het eerste. Hij liet zich vorige maand opnemen in een ontwenningskliniek om zijn dwangmatige neigingen af te leren. Volgens de eerste berichten is hij op de goede weg en heeft hij nog geen zusters onzedelijk betast…

Verleiding
In het tweede seizoen van Californication gaat Hank Moody intussen gewoon op de oude voet verder. Zijn ex-vrouw Karen (Natasha McElhone) probeert het opnieuw met hem, maar hoe lang houdt ze het nog vol met de schuinsmarcheerder? In de eerste aflevering gaat hij onder het mes bij de uroloog. En ja hoor: zijn assistente kan haar ogen niet van Hank afhouden. Van het één zou maar zo weer eens het ander kunnen komen.

Meer over