David Hasselhoff geroosterd

David Hasselhoff is deze zomer te gast in het programma The Roast Of... op Comedy Central. In het programma worden beroemdheden op een leuke maar harde manier te kijk gezet.

De acteur, die vooral bekend werd door zijn rol als Michael Knight in Kight Rider, was de laatste tijd vooral in het nieuws vanwege zijn vermeende dronkenschap.

Vereerd
Hasselhoff laat weten vereerd te zijn dat Comedy Central hem heeft gevraagd. Hij kan het best aan, denkt hij. "Lachen is het beste medicijn. Kom maar op, ik ben er klaar voor", laat de acteur weten.

Elizabeth Porter, Senior Vice President Specials and Talent bij Comedy Central, laat weten blij te zijn met de komst van Hasselhoff. "David Hasselhoff is een wereldwijde bekendheid. Over de hele wereld laat hij mensen genieten van wat hij doet", zegt Porter.

Dronkenschap
De afgelopen tijd verschenen er meerdere filmjes waarop David dronken te zien was. Het filmpje dat Hasselhoff op de grond ligt en een hamburger probeert te eten, was een wereldwijde hit op Youtube. Hieronder is het filmpje te zien.

David heeft zijn drankprobleem inmiddels bekend. Daarom vinden veel Amerikanen het extra knap dat de acteur nu in The Roast Of... zit.

Reageren