David Hasselhoff ontkent alcoholprobleem (update)

Acteur David Hasselhoff ontkent dat hij afgelopen weekeinde bijna aan een alcoholvergiftiging bezweek. De knight rider doet de verhalen af als een leugen. Naar eigen zeggen had hij wel degelijk wat gedronken en ging hij inderdaad naar het ziekenhuis, maar was dat slechts omdat hij last had van zijn maag.

"Ik heb twaalf uur in het hospitaal doorgebracht en voel me nu goed", aldus de acteur.

Alle andere berichten doet de al lange tijd als alcoholist te boek staande David af als onwaar. Hij denkt dat zijn ex-vrouw, Pamela Bach, achter de geruchten zit.

David deed zijn ontkenning bij de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Het eerdere bericht over de alcoholvergiftiging bij de wereldberoemde acteur kwam naar buiten via de showbizzsite Radar Online, die anonieme bronnen citeerde.

Extra:
- Praat mee over tv van vroeger >>


Nog geen lid?
Leden kunnen hier inloggen om te reageren. Nog geen lid van Televizier.nl? Het is gratis en je krijgt er veel voor terug. Hier kun je je snel aanmelden!

Reageer onder dit bericht!
Vergane glorie of gewoon een avondje wild stappen? Wat denk jij?

---

Knight rider heeft alcoholprobleem (03-05-3009)

KITT zou zich omdraaien in zijn garagebox als hij hoorde dat David Hasselhoff, de acteur die bekend werd als Knight Rider in de gelijknamige tv-serie, een zwaar alcoholprobleem heeft.


David werd afgelopen weekend met een fikse alcoholvergiftiging opgenomen in het ziekenhuis. Zijn zestienjarige dochter vond de acteur onwel op de vloer in zijn huis in Californië en belde meteen de ambulance.

Baywatch
Hoe het nu met de acteur gaat, is niet helemaalduidelijk. De 56-jarige acteur, die zijn glorietijd beleefde in de televisieseries Knight Rider en Baywatch, kampte al geruime tijd met een drankprobleem. Het is echter voor het eerst dat het zo slecht met hem gaat dat hij er aan onderdoor lijkt te gaan.

Freedom
Fans wijten zijn toenemende drankgebruik aan zijn dalende roem. Jarenlang maakte David nog furore in Duitsland, waar zijn hits als I've been looking for freedom nog steeds populair zijn.

RTL 7
De remake van Knight rider (nieuwe naam, heel toepasselijk: Knight Rider 2009), is inmiddels door zender NBC geschrapt. In Nederland is de serie nog wel te zien: op zondag om 20.30 uur bij RTL 7. De originele serie van Knight rider is overigens ook nog steeds bij RTL 7 op de buis, iedere werkdag om 18.55 uur.

Nog geen lid?
Leden kunnen hier inloggen om te reageren. Nog geen lid van Televizier.nl? Het is gratis en je krijgt er veel voor terug. Hier kun je je snel aanmelden!

Reageer!
David Hasselhoff aan de drank... vergane glorie, of kan het je niet echt boeien?

Reageren