David Letterman zegt sorry

David Letterman, die in de VS al jaren The late show presenteert, heeft "werk te doen." De Amerikaanse talkshowhost kwam vorige week in het nieuws vanwege een seksueel getinte afpersingszaak. Inmiddels doet hij er alles aan om het vertrouwen van zijn vrouw Regina terug te winnen. Maar dat valt nog niet mee.

"Ze is erg gekwetst door mijn gedrag", vertelde David in The late show. Hij zei nooit van plan te zijn geweest om weg te lopen voor de gevolgen van zijn acties. "Als je een persoon pijn doet en het is jouw verantwoordelijkheid, dan moet je ook proberen om het weer goed te maken."

Afpersing
David timmert hard aan de weg om zijn reputatie te herstellen. Die liep eind vorige week een grote deuk om toen bekend werd dat de presentator in het verleden regelmatig het bed indook met collega's van CBS. "Het spijt me dat ik de staf in deze positie heb gebracht", zei hij daarover. "Ik dacht niet na over wat ik deed."

Hoop
Toch heeft de talkshowhost nog niet de hoop verloren dat alles weer goedkomt. David hoopt door herhaaldelijk zijn excuses te maken zijn reputatie te herstellen, al beseft hij ook dat de Amerikanen (vooral het conservatieve deel van de bevolking) dit akkefietje niet snel zullen vergeten.

Reageren