David Walliams presenteert Britse Ik Hou van Holland

David Walliams gaat de Britse versie van Ik hou Van Holland presenteren. De BBC heeft het programma gekocht en het is aan de ster uit Little Britain om de boel aan elkaar te praten.

De opnames van I Love My Country, de Engelse naam van Ik Hou Van Holland, beginnen op 23 juli. De zender neemt in de eerste plaats alleen een proefaflevering op. Als deze aanslaat, besluit de BBC om door te gaan met spelprogramma.

Komisch duo
Walliams (echte naam: Williams) is vooral bekend van het sketchprogramma Little Britian en het latere Come Fly With Me. Beide programma’s deed hij samen met Matt Lucas. Het is niet onwaarschijnlijk dat Lucas als één van de gasten in het programma gaat plaats nemen.

Nederlands huwelijk
De grappenmaker trouwde in 2010 met het Nederlandse model Lara Stone. Twee jaar later jureerde hij in de talentenjacht Brittain’s Got Talent naast Simon Cowell.

Grote komieken
Naast David nemen de in Nederland onbekende komieken Frank Skinner en Greg Davies de taken van teamcaptain waar. In Engeland gelden ze als twee van de grootste komieken van het land. Het is dus aannemelijk dat de spelshow er gaat komen.

Reageren