De 4 meest besproken artikelen op Televizier.nl

Jullie lieten dit jaar een enorme stapel berichten achter op Televizier.nl. Daarom een overzicht van de 4 artikelen met de meeste reacties.

1. ‘Hielp Pro Deo een oplichter?’

In Pro Deo hielp advocate Mariëlle van Essen de gedupeerde Erik van den B. Als opwarmertje voor de uitzending plaatste Televizier.nl een interview met Van Essen. Onderaan het artikel schreef een oplettende lezer het bericht dat hij in het verleden eens is opgelicht door Van den B. Hij bleek niet de enige. Wat volgde was een stortvloed aan reacties, allemaal van mensen die het slachtoffer werden van de praktijken van Erik van den B. Een greep uit de selectie: “Dit is een persoon die in heel het land een spoor nalaat van gebroken gezinnen en personen nadat zij ten prooi zijn gevallen aan zijn oplichterspraktijken”, schreef Jeffrey. Guido wist het volgende te melden: “Erik is iemand die vrouwen via datingsites ronselt om ze financieel uit te knijpen en dan naar de volgende vrouw te gaan”. Niet lang daarna plaatsten we het artikel ‘Hielp Pro Deo een oplichter?’, ook dat deed het nodige stof opwaaien.

2. ‘Robert ten Brink over Love is in the Air’

Robert ten Brink staat al sinds jaar en dag bekend als helpende hand wanneer het gaat om het herenigen van geliefdes en familie. Televizier interviewde de presentator voor zijn programma Love is in the Air. En dat veel mensen wel wat hulp kunnen gebruiken, ontdekten we uit de vele oproepen onderaan het interview. Zo dromen mevrouw Perlgrim en Hendriks er al jaren van om hun kinderen, die in het buitenland wonen, voor een laatste keer te ontmoeten. Meneer Wassenberg heeft familie in Australië, maar heeft de leden al meer dan 40 jaar niet gezien. Efin, bijna iedereen heeft wel een bijzonder verhaal te vertellen. Het wachten is nu op ‘Dr. Love’ om de noodkreten te beantwoorden. Nou maar hopen dat hij alle berichten ook gelezen heeft...

3. 'John Williams besodemieterd bij mijn man is klusser'

Meer oplichters op tv. Ditmaal waren John Williams en het team van Help, Mijn Man Is Klusser de klos. In het artikel ‘John Williams besodemieterd bij Help, Mijn Man is Klusser!’ beschreven we hoe twee bewoners zich voordeden als een stel dat al jaren in een bouwval leeft. Nietsvermoedend schoot John te hulp om het huis eens flink op te knappen. Wat hij niet wist, is dat het paar er slechts zes weken woonde en nooit de moeite heeft genomen om de woning af te maken. Pas op de een na laatste dag kwamen hij en de cameraploeg achter de waarheid. Op Televizier.nl kon Williams rekenen op veel sympathisanten. Veel lezers zijn namelijk een stuk slechter af dan het bedriegende stel en konden een make-over van Help, Mijn Man is Klusser goed gebruiken. Hoe de beruchte aflevering afliep? John legde ter plekke het werk neer en besloot alleen de kinderkamer af te maken.

4.''Een Nieuw Begin' met Angela Groothuizen'

‘Wat Rober ten Brink kan, kan ik ook’, moet Angela Groothuizen gedacht hebben. Ze maakte dit jaar bekend een nieuw programma te maken: Een Nieuw Begin. Hierin helpt ze deelnemers van hun littekens af, zowel van binnen als van buiten. Als het aan de lezers van Televizier.nl ligt, heeft ze aan kandidaten geen gebrek: veel mensen vertelden hun verhaal onderaan het artikel. Zo wilde Ton graag zijn vrouw opgeven, die na een mislukte operatie nog elke dag veel pijn heeft. Ook Lies, Kimberly en Virginia hebben nabestaanden die met de hulp van Angela Groothuizen een gelukkiger leven zouden leiden. Het nieuwe programma komt volgend jaar de buis en wie weet zien we jou dan terug op tv!

Reageren