De Bloed, Zweet en Tranen van Tooske Ragas

31 Mei 2013 12:46 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De eliminatierondes van Bloed, Zweet en Tranen betekenden voor Tooske Ragas een nieuwe presentatieklus. En daar was ze wel aan toe ook!

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

het laatste programma Van Tooske - De Klas van ’89 - dateert alweer van een half jaar geleden, en daarvoor liep haar agenda ook niet over van televisieklussen. Maar Tooske is ook om een andere reden blij met de talentenjacht, waarin wordt gezocht naar een nieuwe volkszanger. „Ik heb nog nooit een programma gemaakt waarin de muziek zo veel emoties oproept als bij Bloed, zweet en tranen. Niet alleen de nummers die de ­kandidaten ­zongen kwamen rechtstreeks uit hun hart, ook hun persoonlijke verhalen. Het was geweldig om daarbij te mogen zijn!”

Laatste eliminatieronde

In het programma zelf stijgt de spanning bij de kandidaten die nog in de race zijn om de nieuwe volkszanger van Nederland te worden. Vanavond is namelijk de laatste eliminatieronde. Hierna blijven er vier mensen over, die doorgaan naar de live finale van volgende week vrijdag. De winnaar krijgt een platencontract en mag optreden bij Holland zingt Hazes in de Ziggo Dome.

Meer over