De boeren zijn verliefd!

De boeren hoeven niet meer verder te zoeken naar hun droomvrouw: Jos, Wietse, Peter, Hans en Wim zijn tot over hun oren verliefd geraakt. De vrouwen moesten de boeren alleen nog even voorstellen aan hun familie.

Wietse was misschien wel het meest nerveus om de familie van zijn vrouw te ontmoeten: "Het is de eerste keer dat ik naar schoonouders ga, dus ik vind het wel spannend." Gelukkig viel de stille boer in de smaak bij de familie van Neeltje.

Staphorst
Wim bezocht Astrid in haar flat in Leeuwarden, maar al die hoogbouw was toch wat onwennig voor de boer. Gelukkig liet Astrid aan de eettafel vallen dat zij totáál geen problemen heeft met Staphorst, dus wie weet trekt zij binnenkort wel in bij Wim.

Jos maakte met zijn cadeautjes een goede beurt bij de dochters van Dycke. Zij zien de boer (en zijn dochters) wel zitten. "Ik denk dat het wel heel gezellig is met vier meiden bij elkaar", zei Dycke's dochter Anouk.

Overleden
Peter kon het goed vinden met de moeder van Hanneke. De boer kende de overleden vader van Hanneke uit het paardenwereldje, dus het voelt voor haar heel vertrouwd. "Mijn vader is iemand waar ik het nog vaak over heb en ik vind het fijn dat Peter hem heeft gekend."

Bloemenkweker Hans nam een grote bos gerbera's mee voor zijn toekomstige schoonmoeder. "Ik zag zijn ogen en begreep wat Audrey bedoelde: hij heeft ontzettend mooie ogen", aldus moeder Lucienne.

Kijkcijfers
Vorige week keken er 4,3 miljoen mensen naar het populaire KRO-programma, maar afgelopen zondag haakten er één miljoen af: 'slechts' 3,3 miljoen mensen stemden af op Boer zoekt vrouw. Volgende week gaan de boeren met hun vrouwen op vakantie.

Reageren