De deal is rond: Two And A Half Men komt terug voor seizoen 10

2 Mei 2012 11:05 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Veel geld krijgen ze er niet bij, maar ze teken ook slechts voor één seizoen extra. De cast van Two And A Half Men keert terug op tv.

Lange tijd was het de vraag of (van links naar rechts op de foto) Angus T. Jones, Ashton Kutcher en Jon Cryer terug zouden keren voor een extra seizoen van Two And A Half Men. De kijkcijfers vallen wat tegen in de Verenigde Staten, maar dankzij de extra inkomsten (de inkomsten van andere tv-zenders en uit het buitenland, dvd, video on demand) bleef de sitcom een echte cashkoe voor de makers.

$700.000 per aflevering
Dat verklaart ook de salarissen van het trio acteurs. Volgens insiders krijgen ze er geen geld bij - ook in Hollywood is het crisis - maar de boterham blijft dik belegd: $700.000 per aflevering voor Ashton Kutcher, iets minder voor Jon Cryer en $300.000 voor Angus T. Jones. Dat tikt dus lekker aan bij pakweg 24 afleveringen in één seizoen.

Laatste seizoen
De cast zal te zien zijn in seizoen 10, wat misschien wel het laatste is voor de serie. Bedenker Chuck Lorre zou het zo wel genoeg vinden, maar wie weet: bij voldoende succes is alles mogelijk in Hollywood.

Lees ook
Ashton Kutcher best betaalde tv-acteur dankzij Two And A Half Men

Meer over