De definitieve keuze van Boer Wim en Boerin Aletta in de laatste aflevering Boer Zoekt Vrouw

28 december 2013 12:15 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In deze laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw Internationaal brengt Yvon Jaspers een bezoek aan Wim en Aletta. Ook zij moeten nu hun definitieve keuze maken. Hebben ze hun grote liefde gevonden?

Op Bonaire heeft Aletta een geweldige week gehad met Patrick en Jan. Ze heeft gelachen, gehuild, hard gewerkt en kunnen ontspannen. Maar ze blijft twijfelen. Kan de vriendschap met een van deze mannen uitgroeien tot liefde?

Tanzania

In Tanzania heeft Wim genoten van zijn tijd met de Evelyne en Janne. Maar nu moet ook hij kiezen. Met wie wil hij een toekomst opbouwen in het Afrikaanse land? En ziet de vrouw van zijn dromen daar een toekomst voor zich? Nu het keuzemoment is aangebroken, is emigreren een serieuze optie. En dan blijkt het toch wel erg ver weg...

De Dordogne

In de Franse Dordogne heeft boer Jos zijn definitieve keuze al gemaakt. Ditzelfde geldt voor boer Johan in Denemarken. In de uitzending van vorige week was te zien hoe beide boeren een van de overgebleven dames de liefde verklaarden. Nu is het voor de twee kersverse koppels tijd om in alle rust van elkaars gezelschap te genieten en elkaar nog beter te leren kennen.

Stedentrip

Samen met hun vrouwen verlaten Jos en Johan hun boerderijen om een stedentrip in eigen land te maken. Even de boel de boel laten en de koeien de koeien. Viert de liefde hoogtij of valt het samenzijn misschien toch een beetje tegen?

Ook dit seizoen scoorde Boer Zoekt Vrouw als een gek, met gemiddeld bijna 4 miljoen kijkers per aflevering.

Meer over