De deskundige jury van HNTM

1 april 2008 14:27 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Geen Holland's next top model zonder een deskundige jury die de topmodellen in spe begeleidt. Niet alle gezichten van het panel zijn dit seizoen hetzelfde, dus bij deze stellen we de dames (en heer) nog maar eens goed aan je voor.

Daphne Deckers:
Presenteert het programma voor de tweede keer (zij nam het vorig seizoen over van Yfke ‘Holland’s next ‘tap’ model’ Sturm). Ze heeft jarenlange ervaring als topmodel en deze geeft ze maar al te graag door aan de nieuwelingen in het vak.

Philip Riches:
Australische modefotograaf die er ook voor de tweede keer bij is. Hij schoot fotoreportages voor de meest toonaangevende modebladen, waaronder ELLE, Esquire, Glamour en Elegance. Daarnaast heeft hij onder meer campagnes gedaan voor Tommy Hilfinger en De Bijenkorf.

Mariana Verkerk:
De officiële catwalkqueen van HNTM die de kandidaten dan ook fatsoenlijk leert lopen op het plankier. Had twintig jaar lang een succesvolle carrière als fotomodel en werkte onder meer voor Victoria’s Secret, Michael Kors en Thierry Mugler. Daarnaast presenteert Mariana ook de Scandinavische versie van Next top model.

Rosalie van Breemen:
Voormalig model dat sinds het eerste seizoen van HNTM van de partij is, werkt nu als presentatrice en modejournalist voor binnen- en buitenlandse bladen. Rosalie heeft ook een eigen TV-show in Parijs.

Hilmar Mulder:
Hoofdredacteur van Grazia; de nieuwkomer van de groep. Zij neemt het jurystokje over van Karin Swerink, die het HNTM-avontuur na drie seizoenen voor gezien laat. Wij zijn benieuwd of Hilmar het hoofd net zo koel weet te houden als Karin!

Meer over