De Dino Show

18 juli 2011 06:15 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Comedian Jandino Asporaat (30) is de komende zes weken te zien in de nieuwe humoristische De Dino Show. De naam is nieuw, maar de creatieve krachten achter het programma hebben zich al lang en breed bewezen. 

Eerder waren Jandino en collega’s Sergio IJssel, Shula Felomina en Alpha Oumar Barry verantwoordelijk voor de sketchshow Comedy At Work. Deze serie leverde de nodige hilarische en onvergetelijke typetjes op zoals ‘De nanny’, een no-nonsense Surinaamse kinderjuf die op hardhandige wijze rebelse kinderen weer in het gareel krijgt. Maar ook items als ‘Help mijn man is John Williams’ en ‘Meisje, ik ben boos’ werden hits op YouTube: ze zijn inmiddels meer dan 300.000 keer bekeken.

Doe mee!
Al deze typetjes zijn terug in de nieuwe serie, maar Jandino en co geven ook kijkers de kans grappig te zijn op televisie. Iedereen mag een eigen ‘Meisje ik ben boos!’-sketch opnemen, de leukste inzendingen komen voorbij in De Dino Show. Stuur vóór 31 juli een e-mail naar info@menatwork.tv met de link naar het fi lmpje, uw naam én contactgegevens.

Meer over