De Diva's zijn niet meer

RTL heeft laten weten voorlopig geen ruimte in de programmering te hebben voor een tweede seizoen van Diva's Draaien Door.

Dat betekent in gewoon Nederlands dat Patricia Paay en Patty Brard op zoek moeten naar nieuw werk. Zelf wilden de dames dolgraag door met het programma waarin ze andere mensen helpen, ondanks dat diva nummer 3, Tatjana Simic onlangs na een fikse ruzie al was afgehaakt. Een vervanger voor Tatjana zoeken, heeft dus geen enkele zin.

Nieuwe baan
Een woordvoerder van RTL formuleert het als volgt: ”Er is dit jaar geen plek in de programmering van RTL 4, doordat er andere nieuwe programma’s staan geprogrammeerd. Met of zonder Tatjana Simic; het programma Diva’s Draaien Door keert hoe dan ook dit jaar niet terug op televisie. Er komt ook geen show waarin Patty Brard en Patricia Paay op zoek gaan naar een nieuwe Diva.

Nieuwe inkomsten
Patty Brard moet dus dringend op zoek naar nieuwe inkomsten, zij heeft geen programma meer in het vooruitzicht. Patricia Paay heeft voorlopig nog wel werk, zij jureert bij Holland's Got Talent.

Lees ook
Tatjana stapt uit de diva's
Diva's gooien met modderReageren