De eerste afvaller: Vera Mann

Iedere vrijdag lees je op Televizier.nl het verslag van het interview van Radio 2-diskjockey Hans Schiffers met de laatste afvaller van Wie is de Mol? Deze week: musicalster Vera Mann.

Een beetje BN'er droomt van een deelname aan Wie is de Mol? Maar van één moment krijgen de sterren spontaan nachtmerries. De eliminatieronde (waarin de slechtste kandidaat afvalt) van de eerste aflevering is berucht, want niemand wil natuurlijk als eerste naar huis.

Vera Mann
Toch was er donderdag iemand die het Mol-veld moest ruimen: Vera Mann. De musicalactrice had de minste vragen uit de test goed en moest vertrekken. Hans Schiffers belde haar vrijdagmiddag in zijn radioshow om te vragen hoe het nu met haar gaat.

Hans: En, heb je gekeken?

Vera: "Nee, helaas niet. Ik moest spelen en stond op de planken in een theater in Nijmegen. Maar het is natuurlijk alweer een tijdje geleden, dus qua teleurstelling heb ik tijd genoeg gehad om mijn verlies te verwerken."

Hans: Dus je was wel teleurgesteld?

Vera: "Absoluut. Je moet je voorstellen dat ik Wie is de Mol? natuurlijk tijden volg. De AVRO heeft me ook al twee keer eerder gevraagd, maar ik kon nooit. En nu kán ik eindelijk meedoen, word ik er in de eerste aflevering meteen uitgeflikkerd. Dat is balen natuurlijk, maar ja, iemand moet de eerste zijn, dus daar troost ik mezelf dan maar mee."

Hans: Dus voorgaande jaren keek jij altijd?

Vera: "Nou en of, ik ben een enorme fan! De Mol komt oorspronkelijk uit België en daar keek ik het ook altijd. Het is een heel slim programma voor slimme mensen, maar daar hoor ik dus blijkbaar niet meer bij, haha!"

Hans: Wat ging er mis bij de test?

Vera: "Nou, ik had wel eens gehoord dat je in de eerste aflevering nooit op een persoon moest gokken. Dus ik had mijn antwoorden keurig over twee of drie potentiële Mollen verdeeld. Volgens regisseur was dat er nou net één teveel."

Hans: En wat vond je van de vragen?

Vera: "Er waren vragen bij die ik echt niet verwacht had, over dingen die ik dus ook niet had opgeschreven. Maar de eerste aflevering is sowieso een beetje random. Eigenlijk heb je gewoon mazzel als je er niet meteen uitligt, zo zie ik het nu in ieder geval."

Schiffers.fm
Benieuwd naar het interview met Vera en wil je meer info over Hans (hij doet dit jaar zelf ook mee aan het Wie is de Mol?), hou dan de site van Schiffers.fm goed in de gaten.

Reageren