De eerste foto van Dallas 2012

In de eerste promotiefoto van de nieuwe versie van Dallas staan Sue Ellen, JR en Bobby met hun nieuwe collega's onder de douche. Het is een knipoog naar een van de meest beroemde scènes uit de serie. 

Pamela vond haar echtgenoot Bobby Ewing destijds onder de douche terwijl hij in de serie allang overleden was. De verklaring was dat Bobby's dood een nachtmerrie was geweest van Pamela. De bijbehorende reclameslogan is dan ook: 'Ze zijn terug. En nee, het is geen droom!'

Origineel
De eerste aflevering van het nieuwe Dallas wordt deze zomer uitgezonden op TNT in Amerika en gaat verder waar de serie stopte in 1991. Larry Hagman, Patrick Duffy en Linda Gray zijn de enige originele acteurs die terugkeren. 

Slechterik
Dallas ging over de twee Ewing-broertjes JR en Bobby met echtgenotes Sue-Ellen en Pamela, hun moeder Miss Ellie, vader Jock, nichtje Lucy en hun vee en olie-imperium bij hun landgoed South Park in Texas. De serie liep van 1978 tot 1991 en was een wereldwijde hit. JR werd een van de meest gehate slechteriken aller tijden. De cliffhanger van 1980 waarin hij werd neergeschoten is nog altijd een van de best bekeken tv-uitzendingen aller tijden. 

Bekijk hieronder de trailer van het nieuwe Dallas

Reageren