De Fabeltjeskrant musical

''Hallo Meneer de Uil. Waar brengt u ons naartoe? Naar Fabeltjesland? Jaja, naar Fabeltjesland!'' Vele generaties zijn opgegroeid met deze woorden én met Meneer de Uil, Truus de Mier, Juffrouw Ooievaar, Zoef de Haas en Ed en Willem Bever.

Of je nu jong bent of oud, De Fabeltjeskrant is voor iedereen. En alle vertrouwde inwoners van het Grote Dierenbos zijn weer te zien in De Fabeltjeskrant musical. Vanmorgen wordt op Nederland 3 het eerste deel van de musical uitgezonden en morgen om dezelfde tijd deel twee.

Populair
De populaire televisieserie verscheen in 1968 voor het eerst op televisie en de laatste aflevering was in 1992. In 2005 is deze musical waarin alle inwoners van het bos weer voorbij komen. Toch is er, net zoals in de 'echte' wereld, het een en ander veranderd.

Fatima
Zo maak je kennis met Fatima de Poes, die uit een ander bos komt maar inmiddels helemaal is ingeburgerd. Ook de mobiele telefoon, de iPod en de laptop zijn niet meer weg te denken uit het Grote Dierenbos. Dus wil je weten hoe het nu met de dieren is gesteld? Kijk dan vandaag dan naar het eerste deel van De Fabeltjeskrant musical.

Reageren