De finale van Herrie XXL 2012

5 Juni 2012 11:43 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Nog twee restaurants zijn in de running voor de hoofprijs van 25.000 euro in de finale van Herrie XXL

Voor de twee overgebleven kandidaten van Herrie XXL wordt het nagelbijten: zij gaan vanavond de eindstrijd aan. Twee maanden geleden stapte Herman den Blijker de eerste van tien slecht lopende ­restau­rants binnen, waarna deze horecagelegen­heden hun zaak verbouwden en de menukaart op orde brachten.

25.000 euro

Alleen de restaurants Weduwe van Toorn uit Scheveningen en De Linthorst uit Havelt wisten de sigaarrokende chef uiteindelijk zo te bekoren dat ze het schopten tot de finale, waar 25.000 euro op het spel staat.... De geldprijs gaat uiteindelijk naar de zaak die de meeste stemmen van de kijkers weet binnen te slepen.

Helicopter

Vorig jaar ging de strijd tussen Isa’s in ­Helmond en De Jordaan in Almere. De bedoeling was dat Herman per helikopter het goede nieuws zou overbrengen, maar vanwege het slechte weer bleef de heli aan de grond. Herman verschalkte zich in een geblindeerde auto op een parkeerplaats ergens tussen Almere en Helmond. Uiteindelijk stapte Herman aan het eind van de avond bij Isa’s uit zijn auto. Of hij dit keer wél met de helikopter komt, zie je vanavond.

Meer over