De geheimen van Primatech

In de serie Heroes komen meerdere helden in aanraking met de Primatech paper company en deze ontmoeting belooft over het algemeen weinig goeds. In het tweede seizoen krijgen we een beter kijkje in het 'hoe, wat en wie' van het bedrijf, maar je kunt ook zelf op onderzoek gaan.

Open namelijk deze link naar de Primatech site maar eens. Ziet eruit of een tienjarige z'n eerste lesjes website-bouwen in praktijk heeft gebracht. Op deze site is afgezien van een telefoonnummer ook maar weinig informatie te vinden.

Dieper
Maar de site gaat dieper dan je in eerste instantie denkt. Véél dieper. Klik naar de 'About us' pagina en ga met je muis naar het bedrijfslogo. Dat ziet er bekend uit voor fans van de serie (voor iedereen die het symbool niet kent: het is het Godsend symbool dat staat voor 'onverwachte gebeurtenissen'). Nu hebben we alleen nog een wachtwoord nodig en we zijn binnen (we geven je een tip: het is een cheerleader).

Login
Omdat we niet kunnen aanraden om het telefoonnummer te bellen dat wij eerder tegenkwamen (bellen naar Amerika blijft vrij prijzig), zullen we je alvast wat op weg helpen:

Case | wachtwoord
C022 LCtsn45p
A012 RDghxiia
C011 JDsiy88p
C017 DDrgi77b
C014 TGmgx14r
C001 HGghx11a
C004 GGeh81zu
C008 CLql99dt
C025 MNjdq12e
C002 MPggtn75x
C003 TSntz14b

Tip
Wat trouwens ook een kijkje waard is: het kunstarchief van Mr. Linderman. Hier kan je onder andere al de schilderijen die in seizoen één centraal stonden bekijken. Net als bij de Primatech site zit er meer achter dan je denkt.

Reageren