De grootste angst van Lange Frans

De finale van het nieuwe programma Fobiac (de Nederlandse versie van Fear factor) zal presentator en rapper Lange Frans nog lang nablijven. Tijdens de opnames stond het water hem letterlijk aan de lippen en dacht hij dat zijn laatste uur geslagen had.

Het bleek echter om een gedurfde grap te gaan van collega Johnny de Mol. Lange Frans was met hem een reclamefilmpje aan het opnemen in een nepduikboot toen de cameraman hen opsloot en het water aan alle kanten de cabine binnenstroomde.

Waterpeil
De Veronica-presentator stond - logisch natuurlijk - letterlijk doodsangsten uit en vreesde voor zijn leven. Pas toen Johnny met de aap uit de mouw kwam en het waterpeil weer langzaam daalde keerde de rust terug in de duikboot. Of Lange Frans de gevaarlijke grap kon waarderen zie je op Tweede Kerstdag, want dan wordt deze Fobiac-aflevering uitgezonden.

Lift
Lange Frans mag dan bijna verdronken zijn, ook zijn vrouwelijke collega's werden in de maling genomen. Suzanne raakte opgesloten in een donkere lift terwijl Lauren's vliegtuig tientallen meters naar beneden stortte en een noodlanding moest maken. Het leven van een Fobiac-presentator gaat niet altijd over rozen...

Fobiac is vrijdag voorlopig voor het laatst te zien om 22.30 uur op Veronica.

Reageren