De grote finale Expeditie Robinson

Welke VIP mag zich na weken van fysieke en mentale uitdagingen de ultieme survivor noemen? Tijdens de finale van Expeditie Robinson donderdag wordt duidelijk welke BN'er de enige overgebleven finaleplek weet te bemachtigen en recht tegenover de Belgische die-hard Tatiana komt te staan.

Is het Sebastiaan, Regina of Saar? De overlevingsstrijd bereikt zijn climax in het Amsterdamse Panama waar Eddy Zoëy en Evi Hanssen na de laatste proef onthullen of dé enige, echte Robinson een bekende Nederlander of bekende Vlaming is…

Oude gezichten
Ter afsluiting van deze succesvolle, eerste VIP-editie van het RTL 5-programma zijn voormalig eilandgenoten Dennis Weening, Maxim Hartman, Lange Frans, Nienke Römer, John van Lottum, Kim Feenstra, Sergio, Stephanie Clerckx, Martine Prenen, Sugar Jackson, Tatiana Silva, Iwein Segers, Zsofi Horvath en Antony Arandia ook aanwezig in de studio.

Terugblik
In het heetst van de strijd mag een terugblik op de expeditie niet ontbreken, waarbij de kijker nooit eerder vertoonde beelden te zien krijgt van deze grensverleggende periode uit het leven van de BN’ers en BV’ers.

Reageren