De Haagse trams worden omgeleid voor The Passion

Donderdagavond stond het muziekspektakel The Passion weer op het programma en zelfs de trams in Den Haag moesten het ontgelden. Die werden voor één keertje omgeleid.

Na Rotterdam en Gouda is Den Haag nu het podium voor het jaarlijkse muziekspektakel. In The Passion wordt het Paasverhaal live tot leven gebracht onder popmuziek. Diverse bekende Nederlanders kruipen in de huid van Jesus, Maria of de discipelen. De regisseur is zeer tevreden met de locatie: “We zijn ontzettend trots op de plek van ons hoofdpodium, ruim drie meter boven het water van de Hofvijver aan het Buitenhof. En bijzonder is dat zelfs de trams worden omgeleid", Aldus David grifhorst in de Telegraaf.

Het Paasverhaal

The Passion is ondertussen een jaarlijkse traditie, maar saai wordt het volgens Grifhorst niet. "Het Paasverhaal blijft natuurlijk hetzelfde, maar het gaat om de creatieve invulling. Andere artiesten, nieuwe liedjes, fantastische ambiance. Het is net als uit eten gaan. Eten kun je overal, maar de smaak en de geur zijn in elk restaurant anders." Volgens de regisseur kan er bijna niks misgaan: "Alles staat als een huis, maar techniek blijft natuurlijk techniek. Bij stroomuitval hebben we een noodvoorziening en verder vertrouwen we op de allerbeste vakmensen."

Kijk onderaan de pagina voor de trailer van The Passion

Reageren