De irritantse reclame met BN'ers van 2012

4 december 2012 13:30 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het Trosprogramma Radar heeft vijf reclames met BN'ers genomineerd als meest irritant. Onder de genomineerden zijn Tatjana Simic en Winston Gerschtanowitz.

1. Tatjana die een dubbelrol speelt in de reclame voor sportschool Basic Fit. Met de tekst 'Kom op nou', haalt Tatjana zichzelf over weer naar de sportschool te gaan. 

 2. Cas Jansen en Jack Wouterse die al binnen liepen dankzij een hele reeks commercials voor supermarktketen C1000. Jack houdt van gevulde koeken en Cas van korting. We weten het nu wel. 

 3. Jörgen Raymann die bezoek krijgt van Tante Es in een wasmiddelenreclame van Robijn. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, laat Jörgen in de reclame ook nog eens doodleuk weten dat hij zichzelf bijzonder aantrekkelijk vindt. 

4. Patricia Paay die met haar dochter op Ibiza zit voor een reclame voor het Miljoenenspel. Niet grappig. 

5. Winston Gerschtanowitz heeft een perfect leven. En dat laat hij nu al Vodafonereclame op Vodafonereclame tot vervelens toe zien. 

Het publiek kan tot 17 december op de site van Radar stemmen op vijf reclames en vijf BN'ers. De prijzen worden die avond uitgereikt.

Meer over