De jonge Carrie Bradshaw is bekend

24 Maart 2012 11:51 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Ja, ja, de nieuwe, en vooral jonge, Carrie Bradshaw is bekend. De heldin uit 'Sex And The City' krijgt een nieuwe serie, 'The Carrie Diaries', die laat zien hoe een jonge Carrie in de jaren tachtig het leven, de liefde en New York ontdekt.

De nieuwe Carrie is in ons land redelijk onbekend: Anna Sophia Robb heeft eerder een rol gespeeld in Charlie And The Chocolate Factory. Anna heeft daarmee een zeer gewilde rol te pakken: half jong Hollywood aasde kennelijk op de rol van jonge Carrie.

Elegant
Volgens de producent heeft Anna de rol gekregen, omdat ze zo "elegent, intelligent en grappig is en veel empathisch vermogen heeft om een perfecte Carrie neer te zetten". En, net als haar voorganger Sarah Jessica Parker, de belichaming van Carrie Bradshaw in de serie en de films Sex And The City, is ook Anna helemaal gek op een paar mooie, hoge hakken.

Styling
Nog belangrijker dan de juiste actrice voor de rol van Carrie, is de persoon die de kleding verzorgt. In de serie en de films Sex And The City was Patricia Field verantwoordelijk voor de juiste designeroutfits. Voor The Carrie Diaries is echter de stylist van Gossip Girl aangetrokken. Geen slechte keuze, want ook de outfits in die serie zijn jaloersmakend, vooral voor jonge vrouwen.

Iconisch personage
De stylist van The Carrie Diaries, Eric Daman, heeft zelf ook voor Sex And The City gewerkt. "Het is heel zeldzaam dat je wordt gevraagd om zo'n iconisch personage te kleden. Ik ken Carrie gelukkig al en weet waar ze van houdt. Ik vind het een eer om uit te zoeken hoe ze als jonge vrouw was."

Meer over