De jury en presentatie van Holland’s got talent

Natuurlijk maken in Holland's got talent vooral de kandidaten de show, maar de talentjes staan er zeker niet alleen voor.

Natuurlijk maken in Holland’s got talent vooral de kandidaten de show, maar de talentjes staan er zeker niet alleen voor. Dit zijn de overige smaakmakers van dit gezellige vrijdagavondprogramma:

Presentatie: Gerard Joling
De presentatie is in handen van de altijd enthousiaste zanger en performer Gerard Joling. Hij staat bekend als een relnicht met humor die nooit geen blad voor de mond neemt, dus dat belooft weer gezellig te worden! Geer presenteerde eerder met veel succes grote shows als Sterren dansen op het ijs en So you wanna be a popstar, waarin hij met uitspraken als ‘Wat een blindlegger’ en ‘Maak me gek’ voor veel hilariteit op de tribune zorgde.

Jury:

Henkjan Smits
Talentscout Henkjan Smits (46) is gevraagd om vooral te kijken naar het charisma en de zogenoemde x-factor van de aanstormende talenten. De altijd kritische Henkjan heeft natuurlijk inmiddels veel ervaring opgedaan in drie seizoenen Idols. Ook trad hij op als jurylid in X-Factor, So you wanna be a popstar en De nieuwe Uri Geller. Je kan dus zeggen dat Henkjan van jureren zijn beroep heeft gemaakt!

Patricia Paay
Het is aan zangeres Patricia Paay (58) om te letten op de zang en dans van de kandidaten. Patricia werd een ster in Nederland als de leadzangeres van het zangtrio The Star Sisters, die in de jaren tachtig veel hits scoorde. Onlangs maakte The Star Sisters nog een comeback in het dansprogramma Dancing with the stars. In dat programma bewees Patricia overigens dat ze ook op dansgebied veel in huis heeft!

Robert Ronday
Circusdirecteur Robert Ronday (47) is als derde en laatste jurylid aangetrokken omdat er opvallend veel talentvolle circusartiesten en acrobaten opduiken in deze bijzondere talentenjacht. Robert zit al meer dan dertig jaar in het vak en is directeur en spreekstalmeester van het grootste circus van Nederland: Circus Renz. Wie kan er nou beter acrobaten, jongleurs en dompteurs beoordelen dan deze door de wol geverfde circusartiest!

Reageren