De jury van Let's dance is bekend

Stanley Burleson, Albert Verlinde en Angela Groothuizen hebben de eer om de danspogingen van hun mede-BN'ers te beoordelen in het nieuwe, alternatieve dansspektakel van RTL: Let's dance.

Vanaf 29 augustus passeren er meer dan vijftig sterren en de aan hun toegewezen dansacts de revue in het nieuwe zaterdagavond programma. Wie imiteert de wereldberoemde dansscène het beste? Dat is waar het om draait.

De BN'ers
De eerste aflevering belooft veel goeds. John Williams wordt Beyoncé voor één avond, Tijl Beckand probeert de 'groove' van Austin Powers onder de knie te krijgen en Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz wagen zich aan de dans uit You're The One That I Want uit de populaire musical Grease.

Pinguïns en liefde
Ook Karin Bloemen doet een dansje. Zij waagt zich aan de 'Pinguindans' van Mary Poppins. Daarna zijn Glennis Grace, Hind en Nathalie Makoma aan de beurt als de 'over the top' Dreamgirls. Als laatst hebben we Mari van de Ven en Dirk Taat die net als Patrick Swayze en Jennifer Grey in Dirty Dancing de liefde gaan bedrijven op de dansvloer.

Vanaf zaterdag 29 augustus te zien op RTL 4 om 20:00.

Reageren