De kandidaten over aflevering 3

Vanavond kunnen we genieten van een nieuwe aflevering van het spannende Wie is de Mol? Op de Avro-site van dit populaire programma lichten een aantal kandidaten een tipje van de sluier op. Wat ze daarin allemaal vertellen? Dat lees je hier!

Dat rode scherm aan het einde van de vorige aflevering: Anniek Pheifer moet er nog steeds van bijkomen: "Ik schrok er echt van en dacht even: nu moet ik naar huis. Oh, wat erg, maar ja, ik wist natuurlijk dat ik die vrijstelling had."

Raceparcours
En alleen deze vrijstelling (die overigens voor de hele groep geldde) mocht Anniek nog een weekje blijven. In deze derde aflevering van Wie is de Mol?, die vanavond bij de AVRO te zien is, moeten de BN'ers onder andere punten verzamelen door met oude auto's een raceparcours af te leggen.

Vrouw achter het stuur
Viviënne van den Assem en Hans Schiffers zaten bij elkaar in een auto. "Een vrouw achter het stuur is vragen om ellende denk ik altijd, maar ze vond het zeker leuk om chauffeur te zijn", aldus Hans. Viviënne kan dit alleen maar beamen. "De mannen waren bij het vooruitzicht dat er geraced moest worden van plan om alle plekjes achter het stuur te bemachtigen, maar ik dacht: ík zit straks dus ook achter het stuur."

Hint
Presentator Pieter Jan Hagens tenslotte heeft nog een belangrijke hint voor ons in petto: "De sleutel tot het oplossen van de opdracht in het theater zit verborgen in de titel van dit programma: Wie is de Mol? Hoe simpel kan het zijn?"

Mol-boekje
Maar de video eindigt met een mysterieuze Sebastiaan Labrie die iets zegt over een typische Mollenstreek. "Iedereen laat zijn Mol-boekjes altijd overal slingeren. Ik heb zo'n boekje gepakt. Niet gelezen overigens, want dat vond ik te ver gaan. Maar toen heb ik PIEP's boekje (de naam achter de piep lijkt verdacht veel op Viviënne, red.) in de tas van PIEP (lijkt op Froukje of Anniek, red.) gestopt."

Forum
Wat dit heeft te betekenen zie je wellicht vanavond al in Wie is de Mol? Kun je zolang niet wachten om je mening te geven over welke namen volgens jou schulgingen achter Sebastiaans peipjes? Speculeer dan mee op het forum met de andere Mol-fans: Alle Mol-fans verzamelen!!!

Reageren