De kandidaten over aflevering 4

Vanavond kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Wie is de Mol? Op de AVRO-site van dit populaire programma lichten een aantal kandidaten een tipje van de sluier op. Wat ze daarin allemaal vertellen? Dat lees je hier!

Sebastiaan Labrie raakt steeds meer in de ban van het spel. "Een van de gekste dingen in Wie is de Mol? is dat het essentieel is om vriendschappen te sluiten. Puur en alleen om te overleven. Maar daarnaast zijn die bondgenoten natuurlijk ook je directe tegenstanders. En in de vierde aflevering... Ken je die Engelse uitdrukking 'Keep your friends close and your enemies closer'?"

Allergie
Als je Paula Udondek vraagt wat haar achteraf vooral is bijgebleven, is dat de opnames fysiek erg zwaar waren. "We hadden van tevoren een conditietest gekregen en ik wist al wel dat ik last had van allergieën", vertelt de presentatrice. "Maar ik heb dat heel erg onderschat. Ik had het vaak zo benauwd en was zo moe."

Kisten
Paula zal behoorlijk hebben afgezien bij de opdracht van vanavond. "We waren aan de kust. Op een gegeven moment kregen we een bos met sleutels en zagen in de branding tussen de rotsen allemaal kisten liggen", legt Mol-concullega Anniek Pheifer uit. "Daarop lag natuurlijk mos en zeewier, dus het was de kunst om van kist naar kist te komen zonder keihard op je bek te gaan."

Vertrouwen
Met deze opdracht valt veel geld te verdienen, maar de kandidaten zijn ondertussen vooral bezig met de vraag: Wie is de Mol?. Dennis Storm: "Ik vond het moeilijk dat je in een groep van tien mensen zit waarvan er één niet te vertrouwen is. Je kunt dus moeilijk een band opbouwen, want als je dan eindelijk een keer met iemand in gesprek was, dan zei diegene of een ander meteen: ‘Oh, dan ben jij dus de Mol’."

Executie
Ook presentator Pieter Jan Hagens licht weer een miniscuul tipje van De Mol-sluier op. "Aflevering 4: hoge pieken, diepe dalen. De kandidaten verdienen bergen met geld en smijten er natuurlijk ook weer mee. En bij de executie speelt voor de eerst in de geschiedenis van Wie is de Mol? de groep een rol."

Forum
Wat dit heeft te betekenen zie je vanavond in Wie is de Mol? Kun je zolang niet wachten om je mening te geven over welke namen volgens jou schulgingen achter Sebastiaans peipjes? Speculeer dan mee op het forum met de andere Mol-fans: Alle Mol-fans verzamelen!!!

Reageren