De kandidaten over aflevering 5

Vanavond kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Wie is de Mol? In een AVRO-video lichten een aantal kandidaten een tipje van de sluier op. Wat ze daarin allemaal vertellen? Dat lees je hier!

Je kunt veel beweegredenen hebben om te besluiten dat je mee gaat doen aan Wie is de Mol?, maar de reden van Rick Engelkes is wel heel opvallend. "Wat ik altijd spannend vond aan de Mol is - en dat is ook een reden waarom ik mee wilde doen - dat ik normaal gesproken een druk leven leid. Ik ben ook avontuurlijk, maar wil altijd graag wel van tevoren weten wat ik kan verwachten, zodat ik me daarop kan voorbereiden."

Ganzenbord
En voorspelbaar is Wie is de Mol? natuurlijk nu juist allerminst. Maar de opdrachten zijn hoe dan ook in ieder geval nooit saai, vindt Dennis Storm. "Een soort reallife ganzenbord was het leukste. Ik nam het daarbij op tegen Sebastiaan. We kregen allebei twee pionnen en moesten daarmee een spel in het midden van de arena spelen."

Gevangenis
Maar welk spel de kandidaten ook moeten spelen, gemold wordt er natuurlijk altijd. Maar of dit vanavond het werk van de echte Mol is... "Tijdens het spel zat ik in de gevangenis" vertelt Froukje Jansen. "Het enige voordeel daarvan was dat je iedereen goed kon observeren. Maar ik weet niet... Ik had zelf ineens ontzettend veel zin om te gaan zitten Mollen."

Verrassing
Wie is de Mol?-presentator Pieter Jan Hagens, die in de MolMail-videos ook altijd veel aan het woord komt, is deze week opvallend kort: "Aflevering 5: verrassing."

Forum
Wat die cryptische oomschrijving nou weer te betekenen heeft, zie je vanavond in Wie is de Mol? Kun je zolang niet wachten om je mening te geven over welke namen volgens jou schulgingen achter Sebastiaans peipjes? Speculeer dan mee op het forum met de andere Mol-fans: Alle Mol-fans verzamelen!!!

Reageren