De kandidaten over aflevering 8

Vanavond kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Wie is de Mol? In een AVRO-video lichten een aantal kandidaten een tipje van de sluier op. Wat ze daarin allemaal vertellen? Dat lees je hier!

Vanavond staan in Wie is de Mol? twee opdrachten op het programma: de kandidaten moeten een raadsel oplossen in een rijdende stoomtrein en spelen voor 'reisleider' bij het wereldwonder (en grootste toeristische trekpleister) van Jordanië: Petra.

Envelopje met foto's
De treinopdracht is het eerste 'obstakel': "Er waren vier wagons, voor iedere kandidaat een", vertelt Anniek. "Iedereen had een aparte kluis en een soort puzzel die we door samen te werken moesten oplossen. Dennis werkte met met cijfers, Viviënne had iets met ballonnen en ik had een envelopje met foto's."

Fluit
Een ding is zeker: deze Wie is de Mol?-opdracht zal Dennis nog lang heugen: "Iedereen had last van de herrie, maar ik zat ook nog eens onder die fluit. Dat maakte het nog moeilijker om dingen te verstaan, want steeds als Jon mij iets wilde vragen, dan riep hij: 'Dennis?' En ik: 'Ja'. En dan alleen maar: 'Fuuuuuuuut!'"

Massa mensen
Bij Jon is vooral de tweede opdracht blijven hangen. "Op de drukste plek van Jordanië moesten wij een speciale opdracht uitvoeren", legt hij uit. "Het was de bedoeling om een grote massa mensen te bewegen om naar ons te luisteren en iets voor ons te doen. Dat was echt waanzinnig kicken!"

Specatuclair
Dat klinkt behoorlijk indrukwekkend en dat is het ook, vindt Wie is de Mol?-presentator Pieter Jan Hagens. "Over aflevering 8 zou ik eigenlijk willen zeggen dat daarin de spectaculairste opdracht aller tijden plaatsvindt. Maar ja, aflevering 9 komt ook nog..."

Forum
Dat belooft veel goeds voor volgende week! Maar laten we eerst de aflevering van vanavond afwachten. Denk jij al zeker te weten wie de Mol van Wie is de Mol? 2009 is? Speculeer dan ook mee op het forum in Alle Mol-fans verzamelen!!!

Reageren