De keispannende finale van De Slimste Mens

Arjen Lubach, Mark Huizinga en Jan Rot strijden vanavond om de felbegeerde titel: De Slimste Mens. 

En het belooft een spannende strijd te worden. Vooral omdat de drie heren bloedfanatiek zijn. Muzikant Jan Rot trilde in de uitzending van gisteren bijkans als een rietje van de zenuwen. Zo graag wilde hij de finale halen.

Mark 

Ex-judoka Mark Huizinga liet zich vorige week uit tactische redenen verslaan om zo pas op de finale dag weer terug te hoeven keren om zo de meeste winstkans te hebben. En het moet gezegd, Mark weet veel. 

Arjen

Cabaretier Arjen Lubach doet zeker niet onder voor de eerder genoemde kandidaten. Sterker, Arjen bleek de afgelopen week onverslaanbaar. Ook hij maakt een goede kans op de eretitel. 

Belgisch succes

Het is verrassend dat het Belgische kijkcijfersucces De Slimste Mens zo goed aanslaat in Nederland. Eerder probeerden Linda de Mol en Martijn Krabbé de quiz al uit bij de commercielen, maar dat ging met beduidend minder succes.  

Philip en Maarten

Ondanks matige kritieken zagen de kijkers De Slimste Mens met presentator Philip Freriks en enig jurylid Maarten van Rossum meteen zitten. Het programma is de zomerhit van 2012. Nu alleen nog kijken wie de winnaar wordt. 

De Slimste Mens, 20.25 uur Ned. 2

Reageren