De koffer in met Floortje, Dennis en Daphne

Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. Vanaf zondag 13 september komen de meest uiteenlopende reisbestemmingen voorbij in een nieuw seizoen 3 op Reis.

Op het programma van reis-diehard Floortje Dessing staat een heftige trip langs de poolcirkel, terwijl Daphne Bunskoek op zoek gaat naar de mooiste droombestemmingen. Dennis Storm wacht een heel ander avontuur. Hij reist low-budget door grootstedelijk Europa en trekt met een camper kriskras door Amerika.

Noordpoolcirkel
Floortje verruilt haar teenslippers voor een paar moonboots en bezoekt plaatsen rond 66,33 graden noorderbreedte, beter bekend als de Noordpoolcirkel. Rond deze extreme breedtegraad viert ze aan het begin van haar reis de langste dag van het jaar samen met de Noorse locals. Op haar doorreis ontmoet ze ijsberenjagers op Groenland en staat ze langs de lijn bij de Eskimo Olympics in Alaska.

Slow travel
Daphne ervaart het 'slow travel' reizen en gaat op safari in Mozambique, volgt salsa-les in het Colombiaanse Carthagena en maakt een bijzondere zeiltocht van Santorini naar Ios.

Low budget
Dennis laat zien dat je ook met weinig cash een hoop lol kunt hebben in verschillende Europese steden. Hij bezoekt een aantal bekende toeristische hotspots en duikt in de underground-scene van steden als Berlijn en Boedapest.

Roadtrip
Ook maakt Dennis een 'happy camper' toer door het Engelse Cornwall en een roadtrip door de Verenigde Staten. Het programma is dit keer een co-productie van Llink en BNN en gaat op 13 september van start op Nederland 3.

Reageren